Veensche Boys 1 ingedeeld in 1e klasse F regio Oost

  • 5 juli 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • Het Eerste
  • 980 Views

De competitie-indeling voor het nieuwe seizoen is bekend en Veensche Boys is ingedeeld in de 1e klasse F van de regio Oost. Onze Blauwe Helden en supporters kunnen zich verheugen op een spannende en aantrekkelijke competitie met veel ploegen uit de regio. Veensche Boys zal de volgende verenigingen treffen in de competitie: BFC (Bussum), Batavia ’90 (Lelystad), Bennekom, DOS Kampen, DTS ’35 Ede, DUNO D (Doorwerth), Go Ahead Kampen, Hierden, SDC Putten, SVL (Langbroek), Victoria (Loosdrecht), WV-HEDW (Amsterdam) en asv Dronten.

Het volledige wedstrijdprogramma wordt begin augustus bekendgemaakt. Dan zullen de spelers en fans van Veensche Boys precies weten wanneer ze welke tegenstanders ze zullen treffen en wanneer de belangrijke derby’s en thuiswedstrijden plaatsvinden.

Met de nieuwe indeling kan Veensche Boys zich gaan opmaken voor een seizoen vol nieuwe uitdagingen en kansen. De club, spelers, en supporters zijn vastberaden om een sterk seizoen neer te zetten en te strijden voor een topklassering in de 1e klasse F.

Blijf de club volgen voor het laatste nieuws en updates over het wedstrijdprogramma. Laten we samen toewerken naar een succesvol en onvergetelijk seizoen!

Walter van Bloemendaal

Share: