Van Dunschoten Elektrotechniek sponsort nieuwe kleding JO13-2

Naast zijn diamanten sponsorschap heeft Erik van Dunschoten, van Van Dunschoten Elektrotechniek B.V., uit Nijkerk ook Veensche Boys JO13-2 in nieuwe kleding gestoken. Onze JO13-2 loopt er nu weer prachtig bij in deze nieuwe kleding en willen Erik dan ook hartelijk danken. Na het ondertekenen van het contract ontving Erik uit handen van Jim van den Bosch een heerlijk flesje wijn voor zijn sponsorschap.

Van Dunschoten Elektrotechniek B.V. is een all round elektrotechnisch installatiebedrijf. Wij zijn ruim tien jaar actief in en rond Nijkerk. In de afgelopen jaren is het bedrijf gegroeid van een eenmansbedrijf tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers. Samen met onze medewerkers garanderen wij de hoogste kwaliteit.

Wij zijn actief in alle verschillende vakgebieden binnen de elektrotechnische bedrijfstak.  Naast het aanbrengen van elektrische installaties leveren wij ook brandmeldinstallaties, beveiligingsinstallaties, data-installaties, domotica  en camerasystemen.  Uiteraard vergeten wij het milieu niet. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor duurzame oplossingen, zoals het leveren van zonnepanelen en LED verlichting.

Al onze geleverde installaties voldoen aan de huidige normen en eisen en worden aangebracht door vakbekwame monteurs. Om onze kwaliteit te kunnen garanderen zijn wij aangesloten bij brancheorganisatie Techniek Nederland. Tevens zijn wij VEB erkend beveiligingsinstallateur en een NCP erkend brandmeldinstallatiebedrijf.

Wij voeren al onze werken van klein tot groot, zowel bij particulieren als bij zakelijke klanten, met zorg en vakmanschap uit. Om u ook buiten de normale werktijden tot dienst te kunnen zijn hebben wij een 24-uurs servicedienst voor onze vaste klanten. Voor dringende problemen zijn wij altijd bereikbaar.

Walter van Bloemendaal

Share: