Van de bestuurstafel….

De eerste bestuursvergadering van 2023 zit er weer op. Een aantal zaken die besproken zijn willen we ook nu weer delen met onze leden.

Contributie
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 7 januari j.l. hebben we gesproken over de stijgende energiekosten. De leden hebben besloten dat de contributie verhoogd mag worden met 15%. Dit plan gaan we nader uitwerken, zodat we de contributie met ingang van het nieuwe seizoen kunnen aanpassen. Uiteraard houden we de leden via de website op de hoogte hoe het precies uitwerkt.

Sleutels hekken
Er lijken in Nijkerkerveen veel sleutels in omloop van de hekken rondom de velden. We hebben besloten om de cilinders van de hekken aan de Eekmastraat en de Westerveenstraat te vervangen. Dat doen we rond 13 februari. Het zijn gecertificeerde cilinders, dus sleutels kunnen niet bijgemaakt worden. Iedereen die denkt dat hij vanuit de aard van zijn functie recht heeft op een sleutel, kan zich bij het bestuur melden. Vanaf nu gaan we ook iedereen registreren die een sleutel krijgt.

Jubilarissen
24 februari hopen we weer de jubilarissen te huldigen. Deta en Henk de Boer en Aart van de Kieft zijn al druk bezig met de voorbereiding van deze avond. Dat gebeurt zo zorgvuldig mogelijk, maar er kan altijd iets misgaan. Denk je dat we iemand vergeten, meldt dat dan bij het bestuur.

Bestuur s.v. Veensche Boys

Walter van Bloemendaal

Share: