Van de bestuurstafel…

Het bestuur heeft de eerste vergadering van het nieuwe seizoen weer achter de rug. Er waren veel zaken te bespreken, maar het voert te ver om alles te noemen. De meeste zaken zullen in de loop van de tijd via de website wel naar de leden toekomen.

Voor de jeugd is de competitie al begonnen en voor de senioren start deze volgende week. Als bestuur vinden we het belangrijk dat we een goede start maken. Dat betekent dat iedereen die een taak heeft, m.n. (jeugd)trainers en leiders goed moeten weten wat er van ze verwacht wordt. Alleen dan kan een organisatie goed lopen. Er zijn ook wat zaken veranderd t.o.v. vorig seizoen. Niet alleen een andere kantinebeheerder, maar ook de schoonmaak is veranderd. Om iedereen goed bij te praten is er inmiddels een avond geweest voor jeugdleiders en trainers en willen we donderdag 15 september met alle seniorenleiders bij elkaar komen. Als we taken goed op elkaar afstemmen kunnen we er met z’n allen een mooi seizoen van maken.

Energie
Een zorg die op ons afkomt zijn de steeds maar stijgende brandstofprijzen. Daar heeft iedere sportclub mee te maken, maar ook huishoudens. We hebben het gehad over eventuele effecten die het kan hebben op de club. Gelukkig hebben wij een nieuw complex wat al redelijk duurzaam is, maar dat neem niet weg dat we met z’n allen op moeten letten. Niet te lang douchen, niet onnodig deuren open laten staan en de terrasverwarming moet voorlopig maar afgekoppeld worden. Hopelijk kunnen we hier mee redden tot de gasprijzen weer wat dalen. Maar wie zal het zeggen. We houden het nauwlettend in de gaten.

Het bestuur wenst iedereen een mooi, sportief nieuw seizoen.

Walter van Bloemendaal

Share: