Van de bestuurstafel

Na 2 coronajaren wordt dit seizoen eindelijk weer eens op een normale manier afgesloten. Dat betekent dat er ook weer teams kampioen kunnen worden. Het vijfde team kon 2 wedstijden voor het einde van de competitie het kampioenschap in de reserve 5e klasse al binnenhalen. Ook de jeugdteams JO15-2 en MO15-1 konden feesten. Allen van harte gefeliciteerd.

Het eerste elftal lijkt op een nacompetitie af te steven. De eerste wedstrijd is in ieder geval op 11 juni, maar het is nog onzeker of het uit of thuis is. Voor een thuiswedstrijd moet er boven Batavia worden geëindigd. Mocht de eerste ronde overleefd worden, dan is het vervolg op dinsdag 14 juni en een mogelijke finale op 18 juni.

Verder is het bestuur bezig met het afsluiten van het huidige seizoen en alweer vooruitkijken naar het nieuwe seizoen.

Zoals inmiddels bij iedereen wel bekend is, zal er een wisseling van de wacht zijn in het beheer van de kantine. Bert en Teunie hebben aangegeven te willen stoppen en we hebben een vervanger gevonden in de persoon van Bertus Hartog. Later meer daarover, maar het is de wens van Bert en Teunie om op de laatste trainingsavond op donderdag 23 juni afscheid te nemen. We hopen dan ook dat zoveel mogelijk spelers die avond gebruiken om even te trainen en daarna in de kantine iets te drinken, zoals we dat gewend zijn op de donderdagavonden.

Eindelijk is er ook weer een mogelijkheid om een vrijwilligersavond te houden. Dat willen we dan doen op vrijdag 24 juni. Vrijwilligers kunnen dit alvast in hun agenda zetten. Berichten hierover volgen nog.

Wat ook ter sprake gekomen is in de bestuursvergadering is het omgaan met de materialen van de club. Doeltjes, doelnetten, ballen enz. Vooral het hangen in doelnetten en het niet ophalen van overgeschoten ballen blijft een zorg. We hopen dat iedereen toch meer zijn of haar verantwoordelijkheid wil nemen.

Bestuur s.v. Veensche Boys

Walter van Bloemendaal

Share: