Van de bestuurstafel…

In de laatstgehouden bestuursvergadering hebben vooral even teruggekeken op het vandalisme n.a.v. het bekladden van 2 kleedkamers met graffiti. Heel vervelend en het heeft onze maandagmorgenploeg heel wat tijd gekost om de kleedkamers weer bruikbaar te maken. Gelukkig betaald de Gemeente deels mee, maar je moet zoiets niet willen. Het gaat toch om gemeenschapsgeld.

Camera’s
Inmiddels heeft het bedrijf PD-techniek deze week 6 camera’s opgehangen in en rond het gebouw. We hopen hiermee in de toekomst vandalisme te voorkomen en de pakkans te vergroten.

Overigens hebben we gemerkt dan vernielingen niet alleen van buitenaf komen. Ook in kleedkamers van onze eigen teams troffen kapot glas aan in de prullenbakken, die ook vernield waren. Wij verwachten van ieder lid om meer mee te werken aan het in orde houden van onze accommodatie. Per slot van rekening is de club van ons allemaal en we zijn allemaal dus ook verantwoordelijk.

Vrijwilligersavond
Een club kan niet zonder vrijwilligers. Dat is een open deur. Leiders, trainers, onderhoudsmensen, commissieleden, bestuursleden en nog veel meer zijn onmisbaar om een club draaiende te houden. Zeker voor een club als Veensche Boys, waar flinke groei in zit, is dat een behoorlijke opgave. Om wat terug te doen voor de inzet van alle vrijwilligers houden we op zaterdag 10 juni een vrijwilligersavond in onze kantine. Wat de inhoud daarvan is, kunnen we nu nog niet zeggen, maar ongetwijfeld zal er drinken, eten en muziek zijn. Noteer deze datum alvast.

Walter van Bloemendaal

Share: