Uitgelicht: Sponsors Trilo en Vanmac

Naast dat wij regelmatig bedrijven sponsor van de maand maken leek het ons een goed idee om af en toe een nieuwe sponsor eens voor te stellen. Het gaat goed met de sponsorafdeling van Veensche Boys. Steeds meer bedrijven steunen onze mooie club in het hart van Nijkerkerveen. Hoe komt dat? En waarom doen ze dit? Niet alleen voor het voetbal of voor het netwerken in het sponsorhome, iedere sponsor heeft zo zijn eigen reden. Zoveel nieuwe sponsors terwijl rondom Nijkerkerveen zoveel grote clubs op hoog niveau te vinden zijn, dan doen we toch wel wat goed bij de Boys.

Om hier achter te komen zijn wij van de sponsorafdeling op bezoek gegaan bij twee nieuwe sponsors uit Amersfoort, Trilo en  Vanmac. Wij werden ontvangen door de directeur van beide bedrijven die gewoon Leo genoemd wil  worden en die ons een rondgang gaf. In een enorme showroom staan indrukwekkende landbouwmachines die hier gemaakt worden en verkocht worden naar alle uithoeken van de aarde. Als het nu Canada of Japan is, overal komt je de machines van Trilo en Vanmac tegen,.

Lopend door de enorme hallen zie je een grote drukte van monteurs, lassers en allerlei technische mensen die hier kleine wonderen bouwen, waaronder machines die graszoden leggen in voetbalstadions.

Hoe komt u er zo bij om Veensche Boys te gaan sponsoren vroeg ik aan Leo.

Dat komt ten eerste omdat Veensche Boys een goede naam heeft en erg aan de weg timmert. Ook wij zijn erg vooruitstrevend, maar lopen door alle drukte tegen een personeelstekort aan. Veensche Boys lijkt ons een mooie manier om dit onder de aandacht te brengen want wij zijn dringend op zoek naar,

Assemblage monteurs

Allround lassers

Werkvoorbereider machinebouw

Industrieel spuiter

Zoals onze club weer blij is met deze nieuwe Zilversponsor hopen wij dat ook  Trilo en Vanmac door middel van deze rubriek weer nieuwe personeel aanmeldingen krijgt.

az@vanmac.nl

033-4564550

Bert Veer

Relatiemanager sponsorzaken Veensche Boys

Kees van den Heuvel

Share: