Tussenstand Grote Clubactie

  • 7 oktober 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • Jeugdteams
  • 1127 Views

De Grote Clubactie loopt inmiddels bijna twee weken. De jeugdteams zijn volop in de weer met het verkopen van loten. Na 1 week stond de teller al ruim op 1000 verkochte loten.  Op dit moment zijn er zelfs al 1575 loten verkocht! Daarmee komt het streefbedrag van € 5000,- met rasse schreden in zicht. Vanzelfsprekend zijn we ontzettend blij met alle kinderen die zich hier vol energie voor inzetten.

Voor het team dat op 1 november gemiddeld per speler de meeste loten heeft verkocht (aantal loten gedeeld door het aantal spelers) hebben we een superleuke prijs: Een bezoekje met het hele team op 6 november aan de wedstrijd FC Utrecht – FC Groningen in het stadion van FC Utrecht. Het team dat op dit moment bovenaan staat is de JO8-4 met gemiddeld 30,6 loten per speler. Maar alles is nog mogelijk.

Voor het kind dat de meeste loten heeft verkocht staat er een reuzensnoeppot klaar met voldoende snoep voor een paar maanden. Op dit moment heeft de koploper maar liefst 77 loten verkocht, gevolgd door de nummer 2 met 74 loten! Heb je meer dan 25 loten verkocht? Dan ontvang je na de actie in ieder geval de Grote Clubactie medaille.

Heeft u nog geen loten gekocht? Schiet dan één van onze jeugdleden aan of ga naar https://lot.clubactie.nl/lotkopen en zoek onder Veensche Boys naar het kind waar u de loten van wilt kopen.

Walter van Bloemendaal

Share: