Trainers- en leidersbijeenkomst groot succes

  • 5 september 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • Jeugdteams
  • 1140 Views

Om het seizoen goed van start te gaan werd vrijdagavond de trainers- en leidersavond georganiseerd door de jeugdcommissie van de S.V. Veensche Boys. De opkomst was erg goed, want van vrijwel alle jeugdteams was er wel een trainer en/of leider aanwezig.

Tijdens de avond werd er veel praktische informatie gedeeld, zoals de data van de jeugdactiviteiten en bij wie je waarvoor moet zijn binnen de jeugdcommissie. Het nieuwe hoofd jeugdopleiding Remko Veenstra liet zien wat zijn plannen zijn voor aankomend jaar. Zo worden er weer circuittrainingen per leeftijdscategorie georganiseerd. Op zaterdag 28 oktober is er een train de trainer ochtend waarin ook de nieuwe opleidingsvisie “De nieuwe blauwe helden” wordt gepresenteerd. Na de winterstop is er nog een voetbalcafé op vrijdag 12 januari. Na afloop was er onder het genot van een hapje en drankje niet alleen tijd voor vragen, maar ook tijd om andere trainers en leiders te ontmoeten en bij te praten. De jeugdcommissie kijkt terug op een geslaagde avond en een goede start van het seizoen 23/24. 

Via de volgende link is de presentatie en onderwerpen te zien die de jeugdcommissie aan bod liet komen tijdens deze avond. Presentatie Trainers/Leidersavond

Walter van Bloemendaal

Share: