Trainer VSCO: Veensche Boys heeft veel kwaliteiten

• 28 november 2021
  • 1293 Views

Stephan Nuesink: In de eerste helft hebben we een beter Veensche Boys gezien tegen ons. Dat was voetballend in elk geval. Ik denk dat wij geprobeerd hebben, in balbezit, om te voetballen. En dan zie je dat Veensche Boys gewoon veel kwaliteiten heeft en dat goed neerzette. Met twee snelle backs die tegenover onze buitenspelers spelen.

VSCO bleef niettemin hoop houden zolang die 1-0 bleef staan.

Stephan Nuesink: Ja. Ik kon bij die eerste goal trouwens niet zien of het buitenspel was of niet. Als je in zo’n situatie voor de allereerste keer de vlag omhoog steekt, dan mag je ‘m niet laten staan, vind ik. Maar goed, dat is een keuze die de scheidsrechter maakt en dan sta je 1-0 achter. Dan weet je al dat het lastig wordt. Die 2-0 voor de rust was natuurlijk funest voor ons. De vorige wedstrijd stonden we ook 2-0 achter en toen werd het uiteindelijk 2-2. Tijdens de rust hebben we daarom gezegd: We moeten gewoon vooruit blijven voetballen. En blijven voetballen zoals we deden. En we gaan kansen krijgen. Nou, dan zie je ook dat we een penalty krijgen. Als je dan scoort, dan wordt het een andere wedstrijd, denk ik. In de tweede helft hebben we echt goed gedaan. We hebben het eigenlijk niet verdiend om nog twee goals tegen te krijgen.

Met alle respect, maar ik vond die penalty erg zwak ingeschoten

Stephan Nuesink: Die was heel slecht ingeschoten. Daar ben ik het met je eens. En dan krijg je zo’n klungelige eigen goal en dan sta je 3-0 achter. Dan gaat het heel lastig worden. Zeker tegen Veensche Boys.