Trainer Owios: We weten de sterke en zwakke punten van Veensche Boys

  • 26 maart 2022
  • Kees van den Heuvel
  • Het Eerste
  • 975 Views

Bülent Akar, trainer van Owios, hield in de eerste helft tegen Veensche Boys nog aardig stand. Sterker nog, ze konden zelfs op voorsprong komen. Uiteindelijk ging de winst in de tweede helft alsnog naar Veensche Boys. Akar: ‘Dat klopt. We hebben twee grote kansen gehad maar tegen Veensche Boys weet je dat het lastig wordt. In de thuiswedstrijd zag je dat al. Toen waren we sterker, maar Veensche Boys haalde toch de 2-2 binnen. Dat gebeurt ons vaker dat we onszelf niet belonen.

Ik vond jullie in de thuiswedstrijd iets sterker.

Bülent Akar: ‘Datzelfde probeerden we vandaag ook tegen Veensche Boys. We waren weliswaar niet helemaal compleet, maar we hebben ons best gedaan. Er waren twee belangrijke spelers niet, maar de anderen kunnen het ook prima doen, hoor. We hebben ervoor gekozen om in te zakken en daardoor ruimte te creëren. We weten wat de sterke en zwakke punten zijn van Veensche Boys.

Er werd nog geappelleerd voor buitenspel bij de eerste goal van Veensche Boys van Yannick Bouw.

Bülent Akar: Dat was ook buitenspel. In mijn ogen was het duidelijk buitenspel. Die andere goal die werd gemaakt, maar buitenspel werd gegeven, was in mijn ogen wel een echte goal.

Hoe moet het met OWIOS? Jullie willen natuurlijk niet teveel afzakken.

Bülent Akar: Gewoon doorgaan waar we mee zijn begonnen. We proberen nog de nodige punten te pakken. We hebben een jong team en het gaat mij er meer om om ze te doorontwikkelen. We gaan echt niet meedoen om de prijzen.

Kees van den Heuvel

Kees van den Heuvel

Share: