Terugblik op geslaagd Jeugdkamp

  • 16 juni 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • Jeugdteams
  • 1256 Views

De laatste trainingen zijn geweest, de laatste toernooitjes en oefenwedstrijden worden gespeeld….bijna tijd voor vakantie!!

En tijd om terug te kijken op een geslaagd seizoen voor de jeugd met als hoogtepunt het jeugdkamp! Wat hebben we genoten met 160 jeugdleden. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de hulp van heel veel ouders!! BEDANKT!!

Van Dunschoten Elektrotechniek willen we bedanken omdat zij ook dit jaar de opening van de show sponsorde. Ditmaal was dit een superleuke show vol voetbaltrucks van team El Jackson. Daarna werden onze eigen skills getraind met hulp van DropTalents en spelers en trainers van de selectie van Veensche Boys. Bedankt dat jullie onze jeugd wilden trainen.

Het Nijkerkse Kippeboertje heeft ervoor gezorgd dat alle begeleiders niet verhongerden door héérlijke kippenkluifjes te sponsoren voor de vrijdagavond. Dat we zaterdagochtend genoeg ontbijt hadden is mogelijk gemaakt door Supermarkt ‘t Veen en Fastfood support.

Maar ook zonder Meker Tuinen en Gea Berculo was het kamp niet zo’n succes geweest. Want zij hebben de springkussens, stormbanen en buikglijbaan gesponsord. Kids&co van Covebo sponsorde de penaltyshoot en pannakooi. Hierdoor was de zaterdagochtend een groot succes!! Alle sponsoren BEDANKT!

Wij kijken nu al uit naar het jeugdkamp volgend jaar!!

Walter van Bloemendaal

Share: