Terras kantine weer open, met restricties

Eindelijk, na een stilte van ruim een half jaar krijgen we als vereniging langzaam maar zeker meer ruimte om onze kantine weer open te stellen. We hebben de gezelligheid gemist! Het binnen gedeelte blijft vooralsnog gesloten, maar met ingang van a.s. zaterdag zal ons terras weer open gaan. Nog wel met de daarbij horende restricties , maar we koesteren elk stapje in de goede richting.

Het bestuur van s.v. Veensche Boys en de kantinebeheerder Bert Veer hebben besloten om het terras van de kantine voorlopig alleen op de zaterdagen te openen van 13.00 uur tot 18.00 uur.

Daarbij maken we de volgende afspraken:

– Er is alleen toegang tot het terras voor leden van s.v. Veensche Boys.
– Reserveren is mogelijk bij de kantinebeheerder. Dit kan ook ter plekke.
– Er zal een gezondheidscheck gedaan worden.
– Gegevens bezoekers zullen genoteerd worden.
– Keuken blijft gesloten.
– 2 personen aan 1 tafel (er zijn 38 zitplekken).
– Er mag niet met tafels en/of stoelen geschoven worden.
– Op het terras wordt anderhalve meter afstand bewaard.
– Verder worden de maatregelen van de overheid gevolgd.

Zoals gezegd: de maatregelen dienen nagekomen te worden om verdere openstelling van het terras in de komende weken/maanden mogelijk te maken. Wees je bewust van die verantwoordelijkheid. Maar daar hebben we alle vertrouwen in. We kijken ernaar uit dat de kantine/terras weer (deels) open mag. Nu nog hopen op mooi weer en we zetten samen een forse stap richting het normale verenigingsleven dat we zo gemist hebben!

Daarnaast kregen we ook vragen of het al toegestaan is om het complex te bezoeken bij trainingen en onderlinge wedstrijden van de jeugd door ouders en toeschouwers. Helaas is dit nog altijd niet toegestaan!

Bestuur en kantinebeheerder s.v. Veensche Boys

Walter van Bloemendaal

Share: