Steun de club met Rabo ClubSupport

  • 6 oktober 2021
  • Walter van Bloemendaal
  • Het Eerste
  • 1009 Views

Wat houdt Rabo Clubsupport in?
De Rabobank investeert met Rabo ClubSupport haar kennis, netwerk en financiële middelen in verenigingen en stichtingen. Veensche Boys heeft zich ook dit jaar weer ingeschreven en hoopt ook nu weer een mooie financiële bijdrage te krijgen. Daar is uw hulp, uw stem, bij nodig!

Ons Doel
Veensche Boys gaat het geld gebruiken om diverse materialen aan te schaffen. Dit is hard nodig aangezien onze vereniging ontzettend aan het groeien is.

Hoe kan ik lid worden van de Rabo?
Als je klant bent van Rabobank betekent dat niet automatisch dat je ook lid bent. Alleen leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op Veensche Boys. Lid worden is echter gratis en heel makkelijk. Aanmelden kan via de Rabo App of Rabo Online Bankieren of ga naar https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden en druk op de oranje knop “Ik doe mee”. Gebruik je pinpas en Rabo Scanner om in te loggen en doorloop het proces van lid worden.

In de App kies je optie/tab “Service”. Daar kun je kiezen voor Lidmaatschap en vervolgens het proces van lid worden doorlopen. Je kunt dan in de stemperiode (zie onder) van Rabo ClubSupport direct 2 stemmen aan Veensche Boys geven en de overige drie stemmen verdelen over andere verenigingen.

Stemmen via de Rabo App
Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen op Veensche Boys. Stemmen kan gemakkelijk door na inloggen in de app onder in balk te kiezen voor “zelf regelen”. Kies daar voor de optie “Lidmaatschap”. De pagina “Mijn lidmaatschap” wordt geopend en kies daar voor het icoon  “ClubSupport”, dan zal  de stembutton verschijnen.

Wanneer kan ik stemmen?
De stemperiode loopt van 5 tot en met 24 oktober 2021.
Alleen leden kunnen dus stemmen!
Zorg daarom dat je lid wordt van de Rabobank.
Hieraan zijn geen kosten verbonden.
Als lid van jouw Rabobank kun je alleen stemmen op verenigingen en stichtingen die bankieren bij jouw Rabobank.

Stem allemaal en vraag aan je familie, vrienden en bekenden en iedereen die Veensche Boys een warm hart toedraagt op de stemsite van de Rabobank te stemmen op Veensche Boys.

Alvast bedankt voor jullie steun.
Bestuur s.v. Veensche Boys

Walter van Bloemendaal

Share: