‘Sterk’ Spakenburg stort als kaartenhuis in elkaar tegen Veensche Boys JO15-1

• 23 juni 2021
  • JO15
  • 1836 Views

Achteraf gezien was het een makkie, de 2-9 overwinning van Veensche Boys JO15-1 op Spakenburg woensdagavond 23 juni, maar daar leek in het begin helemaal niet naar. Veensche Boys werd in het eerste kwartier helemaal weggespeeld en een grote deceptie leek het vooruitzicht. Veensche Boys leek teveel respect te hebben voor de tegenstander van naam en maakte een zenuwachtige indruk. Na de 2-0 van Spakenburg kreeg Veensche Boys een penalty toegewezen. Dat was ook gelijk de eerste kans. De strafschop werd benut door Fabian en vervolgens speelde Veensche Boys alle schroom van zich af. Nog voor rust maakten Joey en Justin en een eigen goal een einde aan de illusie van de Spakenburgers. Na rust werd de regie zelfs helemaal overgenomen door de Veenders en na nog een goal van Joey, twee van uitblinker Rohinton en nieuweling Duco werd de 2-9 eindstand op het bord gezet.