Stefan Fredriksen: ‘Het zag er tegen Nieuw Utrecht lamlendig uit’

• 16 maart 2024
  • 335 Views

Veensche Boys domineerde de gehele wedstrijd tegen Nieuw Utrecht, maar verzuimde om een grote uitslag neer te zetten. Het werd slechts 0-2. Fredriksen: ‘Op basis van de veldverhoudingen hadden we zeker meer goals moeten maken. Helemaal mee eens. De tegenstander was eigenlijk niet gevaarlijk. Wij hadden de controle en gaven niks weg. Maar voetballend stonden we niet goed, vooral in de eerste helft. en werd er helemaal niet goed gespeeld. Het was te traag en er was te weinig tempo in het spel, waar we eigenlijk stil kwamen te staan op het veld. Als het stil komt te staan, ziet het er lamlendig uit en vermoeid uit. Dat is niet zo, want iedereen is fit. Het heeft gewoon te maken met het tempo van de wedstrijd. Dat moest omhoog en dan creeer je ook makkelijker kansen. Verdedigend hebben we het echter goed gedaan en er is niets weg gegeven. In de rust hebben we aangegeven om iets sneller de diepte te zoeken. Jordy luisterde daar naar en Rik ook.

Een positieve en negatieve hoofdrol voor Corné Parol.

Fredriksen: Die tweede kaart is denk ik misschien een stuk frustratie dat hij de penalty heeft gemist.