Stefan Fredriksen genoot van spel tegen FC Hilversum

  • 2 december 2023
  • Kees van den Heuvel
  • Het Eerste
  • 678 Views

De komende weken gaat het echte werk beginnen met duels tegen VRC in Veenendaal en EDO uit Utrecht. Maar afgelopen zaterdag was er nog de competitiewedstrijd tegen FC Hilversum die met 7-2 werd gewonnen. Assistent-trainer Stefan Fredriksen was zeer tevreden: ,,Ook al hadden we nog wel meer goals kunnen maken, vind ik dat we goed hebben gevoetbald. Niet alles ging goed maar bij vlagen hebben we zeer goed gevoetbald. We hebben iets laten zien wat de voorgaande wedstrijden niet gebeurde: dat de tegenstander er echt voor kiest om in te zakken en ons de bal te geven.

Binnen vijf minuten was het gebeurd.

Stefan Fredriksen: Daar heb ik op gehamerd voor de wedstrijd. Ik heb de verslagen van FC Hilversum gelezen en daaruit kwam naar voren dat ze vaak een doelpunt tegen kregen en dat snel erachter aan de 2-0 en 3-0 volgden. Er werd geprofiteerd van de verwarring die heerste. Voor de wedstrijd heb ik gezegd tegen onze jongens: Let op. Het is al zes keer gebeurd bij hun dat ze een doelpunt tegen kregen en daarna volgde snel de tweede en derde. Dat gebeurde gelukkig nu bij ons weer.

Corné moest het veld verlaten. Hoe is het?

Stefan Fredriksen: Het gaat goed met hem.

Maar je kreeg er zeer volwaardige spelers voor terug.

Stefan Fredriksen: Klopt. Dat is lekker. Als we nu wisselen, worden we niet meteen minder. Iedereen die erin komt, kan meedoen.

Interview en foto Kees van den Heuvel

Kees van den Heuvel

Share: