Start Grote Clubactie S.V. Veensche Boys zaterdag 23 september

  • 18 september 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • Jeugdteams
  • 862 Views

Na het grote succes van vorig jaar doen we ook dit jaar weer mee met de Grote Clubactie. Alle jeugdteams t/m 013 kunnen ons helpen om het doel voor dit jaar te halen. Dit jaar zetten we ons namelijk in voor

– een super gave teqball tafel bij het speeltuintje,
– een extra pannaveld
– overige materialen voor de trainingen van de jeugd.

De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 23 september
Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat maar liefst 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. Verkoop zoveel mogelijk lootjes. Niet alleen voor S.V. Veensche Boys, maar ook voor jezelf. Want je maakt zelf ook kans op mooie prijzen. Het team met de meest verkochte loten mag namelijk naar een wedstrijd van FC Utrecht! Het jeugdlid met de meest verkochte loten krijgt genoeg snoep voor een hele maand. 

Verkoopboekje met QR-code
Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. De boekjes liggen vanaf woensdag 20 september in de commissiekamer klaar. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje. Lever dit boekje na afloop in bij je leider.

We doen het samen
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen onze doelen te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Dus zet hem op! We zullen jullie wekelijks op de hoogte houden van de tussenstand per team en per jeugdlid. Laten we proberen om nog meer op te halen dan de €8.500 van vorig jaar. Succes.

Walter van Bloemendaal

Share: