Stabiliteit A-selectie Veensche Boys

  • 17 januari 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • Het Eerste
  • 973 Views

In een tijd waarin verandering en verschuiving vaak centraal staan, brengt Veensche Boys een baken van stabiliteit voor het komende voetbalseizoen. De A-selectie van de club uit Nijkerkerveen zal grotendeels intact blijven, met een enkele speler die een nieuwe uitdaging aangaat.

Doelman Jordy Deckers heeft besloten om zijn voetbalcarrière te beëindigen. Deckers, die bekend stond om zijn indrukwekkende reddingen en leiderschap op het veld, heeft ervoor gekozen om een punt te zetten achter zijn actieve deelname aan de A-selectie. Wel blijft Deckers lid van onze club, en heeft aangegeven dat als de nood aan de man is, we hem kunnen oproepen.

Verdediger Niek van Diermen zal het komende seizoen elders op de velden te bewonderen zijn. Hoewel hij zijn plek in de A-selectie verlaat, heeft Van Diermen besloten om lager te gaan voetballen bij een andere vereniging, waar hij zich aansluit bij vrienden om samen nieuwe sportieve hoogten te bereiken.

Als bestuur en technische commissie zijn we uiteraard ontzettend verheugd met het feit dat de A-selectie nagenoeg intact blijft en dat we zo de stabiliteit kunnen waarborgen.

Walter van Bloemendaal

Share: