SDVB laat het afweten

  • 31 oktober 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • JO10
  • 1370 Views

Door de herfstvakantie kon de JO10-2 niet compleet trainen deze week. Omdat dit bij meer teams het geval was, werd er woensdag een oefenwedstrijdje gespeeld, waarbij de spelers van alle JO10-teams gemixt werden. Dat leverde een leuke en spannende pot op. Een goede voorbereiding voor de zaterdag!

Voor zowel de JO10-1 als de JO10-2 stond afgelopen zaterdag een wedstrijd tegen SDVB op het programma. Helaas konden de tegenstanders van de JO10-2 op het laatste moment geen team compleet krijgen, dus die wedstrijd ging niet door. Dat is wel even flink balen. Dan maar even een kijkje nemen bij de JO10-1 in Barneveld.

Daar hebben de supporters kunnen genieten van een leuke wedstrijd. Het eerste deel ging gelijk op. Er werd om en om gescoord wat resulteerde in een 5-5 tussenstand.

Veensche Boys, onder leiding van Martijn, zette nog een tandje bij en het fysieke SDVB kwam niet meer tot scoren. Het team uit Nijkerkerveen was in deze fase van de wedstrijd gewoon beter en scoorde nog 5 keer! Eindstand 5-10. Een verdiende overwinning voor Veensche Boys!

Volgende week speelt dit fanatieke team om 8.30u thuis tegen VVOP JO10-01. VB JO10-2 speelt dan om 8.45u hun eerste wedstrijd in deze fase tegen SDVB MO10-1 in Barneveld. Komt dat zien!!

Anneke de Wit

Walter van Bloemendaal

Share: