s.v. Veensche Boys en KNVB organiseren uniek Oranjefestival

Ieder seizoen vinden veel kinderen hun weg naar voetbalvereniging s.v. Veensche Boys. Samen met hun vriendjes en vriendinnetjes genieten zij bij ons van veel voetbalplezier. Om geïnteresseerde jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar de kans te geven om onze vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert s.v. Veensche Boys i.s.m. de KNVB op woensdag 5 mei van 13.30 – 15.30 uur een uniek Oranjefestival. Uiteraard kunnen kinderen die al lid zijn van onze vereniging zich ook aanmelden voor het Oranjefestival.

Oranjefestival
Het Oranjefestival is een initiatief van de KNVB om verenigingen te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd. Verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes met spelersnamen, waarmee de deelnemers echt voetballen als Oranje. De spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen ondersteunen deze festivals. Zij erkennen het belang van sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier begonnen!

Aanmelden
Aanmelden voor het Oranjefestival is heel eenvoudig en kan via deze link: Veensche Boys Oranjefestival. Mocht je meer informatie of vragen hebben, dan kun je een mail sturen naar richardbuitinkvb@gmail.com.

Walter van Bloemendaal

Share: