Remko Veenstra nieuwe hoofd jeugdopleiding Veensche Boys

Remko Veenstra wordt volgend seizoen aangesteld als het nieuwe hoofd jeugdopleiding bij voetbalvereniging Veensche Boys. Hij volgt Fred de Smalen op die sinds 2016 nauw verbonden was met die functie bij de voetbalclub uit Nijkerkerveen. De Smalen heeft aangegeven dat hij het vanwege zijn leeftijd wat rustiger aan wil gaan doen. Remko Veenstra was overigens al hoofd opleidingen breedtesport bij Veensche Boys. Veenstra heeft aangegeven dat het jeugdbeleid een beetje op de schop gaat. ‘Er gaan dingen veranderen. Ik ben bezig met een jeugdplan, samen met wat anderen binnen de club. We hebben een goede coördinator om ons heen verzameld en we zijn met ideeën bezig, maar dat moet nog uitgewerkt worden.’ Bij voorkeur neemt hij afscheid van het trainerschap, ook die van zijn twee zoontjes Bas en Siem. ‘Maar bij gebrek aan voldoende trainers, moet ik het waarschijnlijk toch noodgedwongen blijven doen. Gelukkig heb ik ouders erbij kunnen betrekken die het voor mij ook een beetje gaan waarnemen. Ik moet zoveel mogelijk langs het veld staan. Dat is één grote doelstelling van mij.’ Foto Kees van den Heuvel

Kees van den Heuvel

Share: