Putten 2 snoept Veensche Boys 2 puntje af in laatste minuten

Veensche Boys 2 is niet ongeschonden huiswaarts gekeerd bij SDC Putten. Het werd 2-2 waarbij de gelijkmaker van Putten even voor tijd viel. Grensrechter Marcel appelleerde voor buitenspel, maar dat werd door de scheidsrechter niet gehonoreerd. Veensche Boys kwam geheel terecht op voorsprong door een goal van Daniel Bezembinder na een voorzet van een teruggekeerde Menno van der Woude. Putten leek hierop geen antwoord te hebben. Na rust nam de druk van Putten flink toe en kwam Veensche Boys in de verdrukking. Het leek totaal niet meer op het dominante voetbal uit de eerste helft. Niet geheel onverwacht maakte Putten de gelijkmaker. Veensche Boys herpakte zich en wist dankzij een kopbal van Daniel Bezembinder de buit alsnog binnen te halen. Putten behield alsnog een puntje door in de slotminuten gelijk te maken (2-2). Foto’s Kees van den Heuvel