Presentatiegids Veensche Boys overhandigd aan firma Walet

Zaterdag 1 oktober is de presentatiegids van Veensche Boys gepresenteerd. Het eerste exemplaar was voor de gebroeders Walet van containerverhuur en transportbedrijf L. Walet en zonen, gevestigd aan de Blekkerserf in Nijkerk. De firma Walet staat prominent in de presentatiegids. Bovendien tekenden de gebroeders Walet een sponsorcontract in de bestuurskamer van de voetbalvereniging.

En wat is jullie relatie met Veensche Boys?

Marco Walet: “Ik heb altijd bij de Boys gevoetbald. Zo`n 30 jaar geleden heb ik nog verschillende keren in het eerste gespeeld, totdat ik op de vrachtwagen kwam te rijden voor de zaak. Toen had ik helaas de tijd niet meer om te voetballen”. Marco`s zonen Jordy, Rowin en Joey voetballen alle 3 bij de boys. Zoon Colin is ook bij Veensche Boys in de jeugd begonnen, maar is inmiddels na een paar seizoenen Roda `46 Leusden bij IJsselmeervogels terecht gekomen. Ronald: “Ik heb de gehele jeugd bij Veensche Boys doorlopen, maar heb toen toch mijn zinnen gezet op het werken in de zaak”.

Diamantsponsoring bij Veensche Boys

Sinds dit jaar is Walet Containers diamant sponsor bij Veensche Boys. Marco, de meest fanatieke bezoeker van de club, geeft over de reden aan: “We doen al geruime tijd aan sponsoring bij Veensche Boys. Het was tijd om dit naar een hoger plan te trekken en goed op papier te zetten. Ik vind het sowieso mooi om iets te doen voor de club, zoals het verzorgen van het zand voor de Beachvoetvolley toernooien die de afgelopen jaren een aantal keer plaats hadden. Ik hoop trouwens dat dat weer terug kan komen en kan uitgroeien tot een jaarlijks evenement waar veel mensen op afkomen”.

Foto Kees van den Heuvel 

Kees van den Heuvel

Share: