Overwicht voor Veensche Boys JO15-1 tegen Sparta Nijkerk

• 13 juni 2021
  • JO15
  • 1730 Views

Veensche Boys Jo15-1 heeft met groot overwicht gewonnen van de leeftijdsgenoten van Sparta Nijkerk, maar heel erg eenvoudig kwam de zege (3-2) niet tot stand. Het was Sparta Nijkerk dat al vanaf de eerste minuut wist te scoren door een defensieve fout bij de veenders. Veensche Boys deed daarna van zich gelden door een goal van spits Justin ter Burg. Wederom was het Sparta Nijkerk dat met een 2-1 op voorsprong kwam en opnieuw ging de defensie niet vrijuit. Na een voorzet van Rafael Emirjan ging de bal via opnieuw Justin ter Burg in de goal. Vervolgens waren er nog legio kansen voor Veensche Boys om een overwinning veilig te stellen, maar grote kansen van Jordy van Beek en Justin ter Burg werden niet verzilverd. Het was uiteindelijk via een passeergoal van uitblinker Rafael in de tweede helft dat de zege naar Veensche Boys ging. Foto Kees van den Heuvel