• 13 februari 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • MO11
  • 7752 Views

Terwijl de helft van Nederland carnaval vierde werd er door de MO11-1 de eerste plaats in de competitie verdedigd. Zaterdag 10 feb moesten ze aantreden tegen de JO11-4 van VVOG. Zoals wel vaker werd er erg slap begonnen, de dames zijn blijkbaar geen ochtend mensen. Binnen no time stond het 0-2 voor de gasten uit Harderwijk. Ze maakten nog net de aansluitingstreffer voordat het eerste kwart erop zat.

Na een flinke verbale wekker van de coach, werd er scherp begonnen aan het 2de kwart. De gelijkmaker hing de lucht en na een fantastische crossbal van Zoë kon Donnara de 2-2 binnenschuiven. Mede door sterke tackels van Lieke kon de druk op de tegenstanders worden doorgezet, een paar minuten later was het alweer 3-2 door Zoë vanuit een steekballetje van Eva. Zoë maakte ook de 4-2 na een mooie actie. Zo werd er toch comfortabel de rust in gegaan.

Er werd weer scherp begonnen en Norah prikte de 5-2 erin. Kat in het bakkie zou je zeggen. VVOG deed er een flinke schep bovenop en het werd 5-3 en 5-4 hierna maakte Norah haar 2de van de ochtend, 6-4, het werd weer 6-5 en het laatste kwart werd het nog billen knijpen. Maar door een discutabele vrije trap van Elin werd het toch nog 7-5 en werden 3 belangrijke punten binnengesleept.