Off day voor Veensche Boys JO10-2

  • 20 maart 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • JO10
  • 1119 Views

Door de sneeuwval van vorige week kon de wedstrijd tegen VVOP niet doorgaan. Dat was jammer, want VVOP is altijd een leuke tegenstander en het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Voordeel voor de ouders was dat ze nu eens niet voor dag en dauw op hoefden te staan. Ook wel eens lekker!

Afgelopen zaterdag stond de laatste wedstrijd van fase 3 op het programma: EFC ‘58. Om 9.30u startte de wedstrijd in het mooie Ermelo. Leuk detail: de zon scheen. Minder leuk detail: Veensche Boys speelde dramatisch! Het lukte gewoon niet. Pas aan het einde van het derde kwart werd er wat beter overgespeeld, maar het mocht niet baten. EFC liep met een verdiende 4-2 het veld af.

Ook dit hoort bij voetbal: een off day. Zeker balen, maar ook wel eens goed voor dit team. Ze hebben namelijk sinds 1 oktober niet verloren. Dat maakt de volgende wedstrijden ook gelijk een stuk interessanter, want de JO10-2 is in de laatste fase een klasse hoger ingedeeld.

VVOG is de eerste tegenstander in de tweede klasse. De wedstrijd begint volgende week om 9.30u in Harderwijk. Eens kijken of dit team weer het niveau van de afgelopen weken kan oppakken en het publiek kan laten genieten!

Anneke de Wit

Walter van Bloemendaal

Share: