Nieuwe Reclamebord Sponsors

De laatste maanden zijn er nieuwe reclameborden geplaatst. Een reclamebord is een mooie manier voor bedrijven om zich goed en herkenbaar te presenteren rondom onze velden.

Wij danken onderstaande sponsors!WENCOP HOVENIERS

Wencop Hoveniers is sinds 1980 actief op het gebied van inrichting en onderhoud van de buitenruimte. Wat begon als kerstbomenkwekerij is uitgegroeid tot een hoveniersbedrijf met circa 100 enthousiaste en vakbekwame medewerkers en 40 hectare kwekerij. Wij staan voor u klaar!
Ook het onderhoud van (kunstgras)sportvelden is een belangrijk kernactiviteit van ons als hovenier. Voor meerdere sportverenigingen en gemeenten verzorgen wij het onderhoud van de kunstgrasvelden (zoals het borstelen en bezanden) en de natuurvelden (onder andere bezanden, vertidrainen, doorzaaien en grasmaaien).

EEN COMPLEET EIGEN ONTWERP

Trendzet Interieur is een specialist als het gaat om maatwerk interieur. Door middel van maatwerk in je interieur worden de mogelijkheden aanzienlijk vergroot. In 3D maatwerk ontwerp houden we rekening met de wensen van de opdrachtgever en creëren we met zorg de perfecte balans door middel van de vlakverdeling van o.a. de nissen, deuren en lades
info@trendzetinterieurbv.nl

Bert van Leeuwen

Share: