Nieuw: Thomas Koelewijn (23) voorhoedespeler

  • 20 maart 2024
  • Kees van den Heuvel
  • Het Eerste
  • 974 Views

Hij zit naast Yannick Bouw in de kleedkamer van vv Eemdijk, maar na dit seizoen moet hij hiervan afscheid nemen, want Thomas Koelewijn kiest voor een avontuur bij voetbalvereniging Veensche Boys. De 23-jarige Spakenburger voetbalde eerst bij Spakenburg en daarna IJsselmeervogels en sinds 2022 speelt hij bij vv Eemdijk. Bij die laatste club heeft hij een succesvol jaar gekend, met onder meer het behalen van de beker en het kampioenschap. ,, Dit jaar was ook leuk, maar het zat er dit seizoen niet echt in. Dus ben ik gaan kijken naar een club in de regio. Vorig jaar heb ik al een gesprek gehad met André van de Beek en toen vond ik het te vroeg. En nu kwam het op een mooi moment en koos ik voor Veensche Boys.” Van Veensche Boys kent hij Niek van Diermen en hij heeft bij Tom van Donselaar in de klas gezeten. ,,Het is een mooie groeiende vereniging die mooie stappen aan het maken is. Er zijn mooie plannen richting de toekomst: groeien op niveau. Ook de ambiance is hier erg mooi. Voor mij is het belangrijk dat ik minuten ga maken, gewoon vlieguren. Lekker spelen en lekker in mijn vel komen. Misschien kan ik daarna weer een stap verder komen.” Foto Kees van den Heuvel

Kees van den Heuvel

Share: