Nico van den Brom maakt twee goals tegen Lunteren

  • 11 oktober 2021
  • Kees van den Heuvel
  • Het Eerste
  • 1121 Views

Mohammed Nouri werd uitgeroepen tot speler van de wedstrijd bij Veensche Boys tegen Lunteren, maar de rol van Nico van den Brom moet ook zeker niet worden gebagatelliseerd. Hij maakte liefst twee goals en hielp Veensche Boys over het dode punt heen, waardoor de score kon worden opgevoerd naar 7-0. ‘Ik sta nu iets meer op het middenveld. Een plekje achteruit, maar het is wel mooi dat die goals erin gingen.’

Voorheen zorgden Yannick, Julian en Rody voor de doelpuntenproductie en nu ben jij degene die een hoofdrol opeist.

Nico van den Brom: Misschien is het vorige week weer anders. Ik vond dat we in de eerste helft van de wedstrijd iets te slordig waren. We hadden er meer uit kunnen halen. In de tweede helft was het voor Lunteren ongelukkig met het uitvallen van de keeper en ze hadden in de eerste helft al veel achter de bal aangelopen. Dus dan krijg je vanzelf meer ruimte. We kunnen uiteindelijk nog vijf goals maken. We waren veel sterker dan Lunteren.

Binnenkort tegen de wat grotere jongens en dan gaat het om het echie.

Nico van den Brom: Dan gaat het om het echie. Het is wel lekker dat je uit drie wedstrijden negen punten hebt. We kunnen de komende weken laten zien waar we staan.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel en Aalt Guliker

Kees van den Heuvel

Share: