• 3 april 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • JO10
  • 1142 Views

Regen, regen, regen.. Buienradar voorspelde een druiligere dag en dat was het zeker! Voor de supporters geen reden om thuis lekker in bed te blijven liggen. Zij stonden gewoon weer aan de zijlijn om de JO10-2 te steunen, door weer en wind!

De jongens hadden er zin in en ook Hoevelaken was mooi op tijd aanwezig. In overleg besloot de scheidsrechter wat eerder te beginnen, want waarom zou je wachten als iedereen klaar is.. Hoevelaken had een prima start en had binnen no time een voorsprong van twee doelpunten. Mano wist voor de eerste rust nog de 1-2 te maken, nadat hij de bal via een hakje aangespeeld kreeg door Lasse.

Veensche Boys ging daarna keer op keer de fout in. Het lijkt wel alsof ze een beetje onder de indruk zijn van het feit dat ze in de tweede klasse zitten en ze daardoor vergeten gewoon lekker te voetballen. Na balverlies was het Hoevelaken die telkens met meer man voor de goal vrij kwam. Keeper Luca deed zijn uiterste best en had veel mooie reddingen, maar kon niet voorkomen dat het op een gegeven moment 1-6 werd.

In het laatste kwart probeerde de JO10-2 het weer een beetje op te pakken. Het publiek kreeg nog een paar mooie aanvallen te zien en Boaz scoorde nog twee keer. Helaas was het te laat. Met een eindstand van 3-8 kwamen de jongens teleurgesteld het veld af. Hier had meer ingezeten!

Jasper, Nicky en Guido hebben nu twee weken de tijd om het team voor te bereiden op de volgende wedstrijd. Zaterdag 15 april komt SDC Putten JO10-3 op bezoek in Nijkerkerveen. Aftrap is om 8.30u. We gaan voor een leuke pot; 100% inzet, samenwerken, mooie acties en (voor het publiek) een lekker zonnetje!