MO11-1 wordt 1e op toernooi in Huis ter Heide

  • 24 juni 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • MO11
  • 274 Views

Op zaterdag 22 juni was het zo ver. De laatste wedstrijden (op half veld) voor de MO11. We sloten het seizoen af met een toernooi bij vv Vliegdorp in Huis ter Heide. 4 wedstrijden van 20 minuten nog even vol gas, en dan vakantie. Qua voetbal-weersomstandigheden misschien wel één van de mooiste van het seizoen.

Met een lichte spanning maar vrolijkheid alom starten we aan de 1e wedstrijd tegen de thuisclub. Aanvallend ingesteld met vele kansen, maar de tegenstand was minimaal, en we hielden de nul. Ook de 2e wedstrijd tegen Quick Amersfoort was er één met mooie combinaties en vele kansen die uiteindelijk benut werden, en ook hier hielden we weer de nul. De laatste 2 wedstrijden waren weer tegen dezelfde tegenstanders waardoor we 4 wedstrijden speelden, en ja allen de nul wisten te houden met mooie resultaten van het veld gingen. Dit resulteerde in MO11 categorie op een welverdiende 1e plaats.

Helaas voor de penaltybokaal lukte het Zoë niet om in de 3e ronde de bal in het net te krijgen, maar wel als enige dame tussen de mannen overeind te blijven, wat een mooie prestatie op zich is tussen de publieke druk. En nu genieten van de vakantie tot eind Augustus dan starten we met de MO13.

Trotse coach Peter Koelewijn

Walter van Bloemendaal

Share: