MO11-1 bij FC Utrecht VR

  • 21 november 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • MO11
  • 1038 Views

Een aantal weken geleden hebben we via onze partnerclub FC Utrecht de vraag gekregen of er meiden mee willen lopen op het veld voor de wedstrijd FC Utrecht VR tegen AZ VR. Hierop hebben de meiden van MO11-1 van Veensche Boys met veel enthousiasme gereageerd.

Afgelopen zaterdag 18-11 was het zover, na een klein verlies in Zeewolde op de JO11-6 en de wedstrijd snel vergeten zijn we na de lunch naar Zoudenbalch gegaan. Na de nodige instructies mochten de meiden een FC Utrecht tenue aan, om vervolgens bij de entree van het veld te wachten op een hand van hun meeloop speler of scheidrechter, waar een trotse trainer/coach van dichtbij mocht toekijken. Gelukkig voor de meiden maar 5 minuten op het veld gestaan in een nat en koud Utrecht.

Na afloop snel warm aankleden en van de wedstrijd FC Utrecht VR tegen AZ VR genieten en leerzaam toekijken. Eindstand is 2-2 geworden, en FC Utrecht behoud (knap) hun 2e plek in de competitie. Kortom, en leuk team-uitje, een ervaring rijker en een gezellig samen zijn!

Walter van Bloemendaal

Share: