Jos Bouw neemt afscheid van bestuur, Marcel van Elteren komt aan boord

Na ongeveer 13 jaar heeft Jos afscheid genomen als bestuurslid technische zaken. Gedurende deze lange periode heeft Jos talloze hoogte- en dieptepunten meegemaakt, maar hij beschouwt het kampioenschap van dit seizoen als het absolute hoogtepunt van zijn bestuurscarrière.

Ter ere van zijn toewijding en inzet ontving Jos een welverdiende cadeaubon en een prachtige bos bloemen. Hoewel hij zijn functie binnen het bestuur neerlegt, blijft Jos gelukkig behouden voor de vereniging. Hij zal namelijk zitting nemen in de jeugdcommissie als coördinator bovenbouw, waar hij zijn ervaring en kennis over het voetbal zal blijven inzetten.

Met het vertrek van Jos is er een nieuw bestuurslid technische zaken aangesteld in de persoon van Marcel van Elteren. Marcel is geen onbekende binnen de vereniging. De afgelopen jaren heeft hij als jeugdtrainer een belangrijke rol gespeeld binnen de jeugdafdeling. We zijn verheugd dat Marcel deze nieuwe uitdaging aangaat en wensen hem veel succes en plezier in zijn nieuwe functie.

Wij danken Jos hartelijk voor zijn jarenlange inzet en kijken uit naar de bijdrage die Marcel in zijn nieuwe rol zal leveren.

Walter van Bloemendaal

Share: