• 22 april 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • JO14
  • 218 Views

Op zaterdag 20 april mochten de boys van JO14-1 thuis aantreden tegen VVOP. Na een aantal wedstrijden verlies, waren de jongens erop gebrand om de volle 3 punten te pakken. Na de aftrap werd meteen mooi spel gespeeld. De Boys waren fanatiek, speelden lekker over en VVOP had niet zoveel in te brengen. Een aantal kansen gingen net langs de goal. Als een duveltje uit een doosje was daar ineens een kans voor VVOP. Via keeper Tygo, die een fantastische invalbeurt keepte, raakte de bal de paal en viel daarna terug in het veld. De keeper was er snel bij. Tegen het einde van de eerste helft was er een prachtige kans voor Rube, maar ook die bal raakte de paal. Niet veel later schoot Boris de 1-0 binnen en ging Veensche Boys met een goed gevoel de rust in.

Na de rust kwam het team met veel vertrouwen het veld op, maar al snel domineerde VVOP. Na de eerste tegentreffer, volgde al snel de tweede tegengoal. Maar de Veensche Boys lieten zich niet gek maken. Er werd goed samengespeeld en ze geloofden nog steeds in de overwinning. Nadat er een flinke overtreding werd gemaakt op Mats G, was het raak na een vrije trap van Camiel. Met een stand van 2-2 was er nog van alles mogelijk. Fantastisch hoe de jongens erin bleven geloven. En dat werd beloond. Na een mooie vrije loopactie van Cheman ging de bal via Rube naar Anthony en die schoot raak!  3-2! Zo pakte de Boys 3 punten voor eigen publiek. Op naar de laatste 2 wedstrijden van het seizoen.