JO11-2 verliest in Ederveen

  • 29 januari 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • JO11
  • 537 Views

De JO11-2 mocht afgelopen zaterdag afreizen naar het mooie Ederveen, waar Advendo ‘57 zijn thuisbasis heeft. Na een vriendelijk ontvangst gingen de supporters op zoek naar het juiste veld. Lekker in het zonnetje stonden ze op de spelers te wachten. Bleek dat er toch aan de andere kant van het sportpark gespeeld ging worden. Dan maar met z’n allen die kant op.

De warming-up verliep soepel. De wedstrijd daarentegen was teleurstellend. Zo ongeveer alles ging mis. Advendo had z’n zaakjes beter op orde en stond halverwege de wedstrijd met 3-1 voor. De tweede helft wist keeper Luca nog veel ballen uit de goal te houden, maar kon niet voorkomen dat de thuisclub er nog vier inschoten. Eindstand 7-2.

Een wedstrijd om snel te vergeten. Nu hard trainen om volgende week weer wat aantrekkelijker voetbal te laten zien. Om 10u wordt er afgetrapt op het sportpark in Nijkerkerveen. Tegenstander is SKV uit Wageningen. Zou het de jongens dan gaan lukken om de eerste punten binnen te slepen in de derde fase? We gaan het zien!!

Anneke de Wit

Walter van Bloemendaal

Share: