JO11-2 neemt de punten mee uit Barneveld

  • 21 november 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • JO11
  • 967 Views

We mochten weer eens naar Barneveld. De wedstrijd tegen SDVB JO11-3 stond op het programma. Een bekende lastige tegenstander. Vorige keer gingen de Barnevelders er met de winst vandoor, dus het was tijd voor revanche.

De voorbereidingen waren goed. Er wordt hard en serieus getraind en dat was terug te zien in de wedstrijd. Mooi uitgespeelde aanvallen en er werd, zoals altijd, hard gewerkt door de jongens.

In de beginfase werd er door beide teams niet gescoord. Veensche Boys liet wel het betere spel zien. Vlak na de eerste time-out waren het toch de Barnevelders die op een 2-0 voorsprong kwamen.

Maar gelijk daarna kwam er prachtige goal van Boaz na een perfecte voorzet van Milan. Helaas hadden de mannen daarna pech met een eigen doelpunt en was de ruststand 3-1.

Werk aan de winkel! Dit was nog geen verloren wedstrijd. Het werd tijd om de mooie aanvallen af te ronden met doelpunten.

Lenn kwam er weer in en wist twee keer vanaf dezelfde plek op het middenveld te scoren. Onhoudbare schoten waren het voor de goed spelende keeper van Barneveld. De JO11-2 bleef druk zetten en dat werd beloond: Boaz scoorde de 3-4 na een voorzet van Lenn.

Voor het publiek was het echt genieten. Prachtig om te zien hoe de jongens samenspelen, overleggen en lol hebben. De 3-5 kwam van Mano. Zijn corner ging via een speler van SDVB het doel in.

De fase daarna was spannend. SDVB haalde alles uit de kast om het tij te keren. Het werd nog 4-5, maar Milan wist Boaz weer te vinden en de laatste goal was een feit: 4-6. Een terechte uitslag!

De JO11-2 doet het tot nu toe goed in deze tweede fase. Volgende week spelen de jongens thuis tegen Veluwse Boys. Nog niet eerder troffen de beide teams elkaar. Om 10:00u wordt er afgetrapt en kunnen we hopelijk weer gaan genieten van een leuk potje voetbal. Tot dan!

Anneke de Wit

Walter van Bloemendaal

Share: