• 12 december 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • JO11
  • 493 Views

Dat de JO11-2 van voetballen houdt, bleek wel uit de opkomst bij de trainingen deze week. Kou, regen en zelfs Sinterklaas hielden deze jongens niet van het voetbalveld. Naast dat er hard getraind wordt, is er ook een hoop lol en dat is zoveel waard! Complimenten voor trainers Jasper, Guido en Nicky, die elke week weer voor de jongens klaarstaan!

De JO11-2 presteert goed in de derde klasse. Alle wedstrijden, ook de minder goede, werden tot nu toe gewonnen en ook VV Barneveld ging afgelopen zaterdag met lege handen naar huis.

Veensche Boys speelde een mooie eerste helft en liet zien dat ze duidelijk de betere partij waren. Ze kwamen maar liefs op een 6-0 voorsprong. De goals kwamen van Levi, Milan, Lenn en Boaz. Mano was weer lekker bezig op het middenveld en de mannen achterin, Oliver, Jesse, Luca en Dylan zorgden ervoor dat keeper Luca zijn krachten kon sparen voor de tweede helft.

En dat bleek hard nodig! VVB was niet van plan om op te geven en kwam heel goed uit de rust. Veensche Boys was de organisatie kwijt. Luuk schreeuwde de longen uit zijn lijf om iedereen op z’n plek te krijgen, maar de Barnevelders scoorden 3x achter elkaar. De JO11-2 wist zich gelukkig te herpakken voordat het spannend kon worden. Dylan en Lenn stelden de winst en de koppositie veilig door allebei nog een keer te scoren. Met een 8-3 eindstand weer een stapje dichterbij het kampioenschap.

Er staat voor deze fase nog maar één wedstrijd op het programma. Komende zaterdag, om 10:00u, wordt er gespeeld tegen Stroe. Zij hebben een aantal spannende wedstrijden gespeeld, waarbij ze de laatste twee keer nipt verloren hebben. Veensche Boys zal aan de bak moeten om hun overwinningsreeks te behouden en het kampioenschap binnen te slepen. Een wedstrijd die je niet wilt missen dus. Tot volgende week in Stroe!