JO10-2 wint door goed samenspel

  • 21 november 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • JO10
  • 1023 Views

8.00u ’s ochtends verzamelen in Hoevelaken. Temperatuur: 1 graad. Gevoelstemperatuur: -6 graden! De handschoenen en thermokleding konden uit de kast, maar het was de moeite waard; Veensche Boys JO10-2 laat zien hoe leuk voetballen is als je het samen doet en wint met 6-11.

In tegenstelling tot voorgaande wedstrijden begonnen de Boys dit keer gelijk met goed voetbal en lieten dit vervolgens de hele wedstrijd zien. Er werd naar elkaar gekeken en snel over gespeeld. De goal werd alleen nog niet gevonden, omdat Hoevelaken goed stond te verdedigen. Veensche Boys kwam zelfs nog 2-0 achter. De enige kansen die Hoevelaken kreeg, werden ook gelijk benut. Dat was balen, maar de mannen gaven niet op en bleven het goede spel vasthouden.

Luuk scoorde uit een corner de 2-1. Hoevelaken kreeg nog 2 goals van Veensche Boys kado en Oliver vond de goal na een pass van Luuk. Dat bracht de ruststand op 4-2.

Dat samenspelen loont bleek wel in de tweede helft. Hoevelaken kon de mannen uit Nijkerkerveen niet meer tegenhouden. Het team scoorde maar liefst 8x achter elkaar. De goals kwamen van Lasse (4x), Boaz (3x) en Mano. Door bevroren vingers was het niet bij te houden van wie de assists waren, maar het was echte teamprestatie. Hoevelaken pakte ook nog 2 goals mee en Boaz sloot de score af nadat Jesse de bal perfect naar Luuk speelde en Luuk de bal klaarlegde voor Boaz. Met een eindstand van 6-11 konden de penalty’s genomen worden.

Luca heeft ook weer lekker gekeept deze wedstrijd. Als oma langs de kant staat, moet je wel even laten zien wat je in huis hebt! Top gedaan!

Voor alle opa’s, oma’s, vrienden en familie; volgende week is er weer een wedstrijd van de JO10-2. Ze spelen om 8:30u in Nijkerkerveen tegen VVB. Dit wil je niet missen!

Walter van Bloemendaal

Share: