JO10-2 laat zien dat samenspel loont

  • 30 januari 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • JO10
  • 1094 Views

Vorige week werd de eerste wedstrijd in fase 3 van Veensche Boys JO10-2 helaas afgelast. De velden in Nijkerkerveen waren afgekeurd. Dat was balen, want de jongens hebben eigenlijk altijd zin om te voetballen. Helemaal nu ze in de derde klasse mogen voetballen.

Afgelopen zaterdag stond Hoevelaken op het programma. Lekker dichtbij en ook de aanvangstijd was goed te doen; 9.45u. Tel daar 9 fanatieke jongens, 1 fanatieke coach en een heel groepje gezellige supporters bij op en je hebt de ingrediënten voor een superleuke voetbalochtend.

Veensche Boys heeft van begin tot eind goed voetbal laten zien. Knappe individuele acties, heel goed samenspelen en mooie doelpogingen. Ook de verdediging was scherp en gaf Hoevelaken veel druk. De JO10-2 heeft deze wedstrijd weer laten zien dat samenspel loont. Het resultaat: blije koppies en trotse supporters. Ow ja en een eindstand van 1-7.

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit leuke team? Kom dan aanstaande zaterdag kijken in Nijkerkerveen. De JO10-2 speelt dan om 8.30u tegen SDC Putten.

Anneke de Wit

Walter van Bloemendaal

Share: