• 13 december 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • JO10
  • 1154 Views

De kampioenskar stond al klaar voor VVOP, maar de mannen uit Nijkerkerveen lieten het niet gebeuren. Ze waren het grootste deel van de wedstrijd de betere partij. Goed samenspel, mooie duels en een steeds beter wordende verdediging zorgden voor winst in Voorthuizen.

Op een bevroren veld en met de lampen aan, startte afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen VVOP. Beide teams hadden alle wedstrijden nog gewonnen, dus het beloofde een spannende pot te worden.

Al snel kwam Veensche Boys met 0-2 voor. Dat was een lekker begin. De goals kwamen van Lasse en Jesse.
Na wat geklooi achterin wist Voorthuizen gelijk te komen. Gelukkig scoorde Boaz vlak voor rust nog de 2-3. Een verdiende voorsprong, want Veensche Boys liet mooier voetbal zien.

Na rust werd het goede spel beloond met doelpunten; Luuk kreeg de bal over de keeper in de goal en Lasse scoorde 3 maal. Even leek VVOP terug te komen. Het werd 5-7, maar Boaz stelde het publiek gerust door 2x te scoren. Met nog een laatste treffer van VVOP was de eindstand 6-9.

Leuke wedstrijd om te zien! De jongens vinden elkaar steeds beter en er wordt ook slimmer verdedigd door Dylan, Oliver en Jesse. Keeper Luca ontwikkelt zich ook goed en houdt veel ballen uit de goal. Doordat iedereen zichzelf mag zijn, elkaar respecteert en elkaar wat gunt, is het een leuk team dat steeds beter gaat presteren.

Volgende week sluit het team de tweede fase af tegen SDVB . Wil je voor de kerstvakantie nog een leuk wedstrijdje zien, zorg dan dat je om 8.30u op het sportpark in Nijkerkerveen bent.