Jeugdcommissie s.v. Veensche Boys bedankt sponsoren en vrijwilligers 1e editie Meker Tuinen Kick off toernooi

  • 29 augustus 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • Jeugdteams
  • 982 Views

Afgelopen zaterdag werd de 1e editie van het Meker tuinen Kick off toernooi georganiseerd.
In de ochtend gingen twintig JO9 teams uit de regio de sportieve strijd met elkaar aan en in de middag was het de beurt aan twintig JO10 teams. De dag werd een groot succes. De doelpunten en mooie acties volgenden elkaar in hoog tempo op en het plezier straalde van de kinderen af.

De organisatie van dit toernooi was niet mogelijk geweest zonder onze sponsoren. Namens de jeugdcommissie van s.v. Veensche Boys willen wij deze daarom nogmaals bedanken.

Allereerst Meker Tuinen die als naamgever van het toernooi ervoor zorgde dat de kinderen een blijvend aandenken mee naar huis kregen en ook een springkussen heeft geplaatst waarop iedereen zich lekker uit kon leven.

Ook willen we supermarkt Albert Heijn van den Tweel uit Nijkerk bedanken voor hun bijdrage. Door hun sponsorbijdrage konden we alle teams een welkomstpakket aanbieden zodat de deelnemers wat konden eten en drinken tussen hun wedstrijden door.

Tot slot nog een dankwoord voor alle vrijwilligers die hielpen tijdens de voorbereiding en uitvoering van het toernooi. Zonde jullie hulp was dit niet mogelijk geweest.

Tot volgend jaar!

Walter van Bloemendaal

Share: