Inschrijven – Uitschrijven – Overschrijven

Het seizoen 2021/2022 is over enkele weken alweer ten einde, maar dit betekend echter niet dat er binnen de club nu ook stil gezeten wordt. Achter de schermen wordt er namelijk alweer hard gewerkt om alles gereed en geregeld te krijgen voor het aankomende seizoen. Net zoals voorgaande jaren zal dit betekenen dat er de aankomende periode weer diverse inschrijvingen, uitschrijvingen en overschrijvingen plaats zullen gaan vinden. Om dit allemaal goed te kunnen verwerken is het van belang dat hiervoor de juiste formulieren ingevuld worden.

Gebruik het juiste formulier
Hieronder een overzicht welke formulieren er gebruikt moeten worden en een link naar deze formulieren.
Inschrijfformulier:
– Nieuwe leden Veensche Boys.
– Leden die nu lid zijn van een andere vereniging en zich willen overschrijven naar Veensche Boys.

Uitschrijfformulier:
– Leden die zich bij Veensche Boys uit willen laten schrijven.
– Leden die zich willen laten overschrijven naar een andere vereniging.

Switchformulier:
– Leden die hun lidmaatschap bij Veensche Boys om willen zetten naar een ander lidmaatschap.

Zorg dat het betreffende formulier volledig ingevuld wordt. Is een formulier niet volledig ingevuld dan zal de verwerking van het formulier waarschijnlijk vertraging oplopen. Een pasfoto toevoegen bij het inschrijfformulier is niet meer nodig aangezien leden hun (pas)foto zelf toe kunnen voegen of wijzigen via de voetbal.nl website of app. Is het betreffende formulier volledig ingevuld dan kan deze gemaild worden naar veenscheboysledenbeheer@gmail.com. Na de verwerking van het formulier zal de ledenadministratie hiervan een bevestiging per email versturen.

Deadlines
Belangrijk om te weten is dat de deadline om een overschrijving binnen of naar categorie A en/of categorie B te regelen 15 juni 2022 is. Zorg dus dat het formulier op tijd bij de ledenadministratie binnen is. Overschrijven na 16 juni 2022 in categorie B is over het algemeen nog wel mogelijk maar dit kan enkel en alleen als beide verenigingen akkoord geven voor de overschrijving en er aan alle financiële verplichtingen is voldaan.
Nieuwe inschrijvingen kunnen uiteraard het gehele seizoen verwerkt worden. Echter is het voor de diverse commissies handiger om al in een vroeg stadium te weten dat er nieuwe spelers/speelsters zich aanmelden. Daarom verzoeken wij om nieuwe aanmeldingen zoveel als mogelijk voor 1 juli 2022 in te dienen.

Uitleg categorie A en categorie B
Categorie A
Mannen veldvoetbal standaard Tweede divisie tot en met de vijfde klasse.
Mannen veldvoetbal reserve Hoofdklasse tot en met de reserve tweede klasse.
Mannen veldvoetbal O23 competitie.*
JO13 t/m JO19 (Ere)divisie tot en met de Hoofdklasse.

* Geldt alleen voor de divisies landelijk

Categorie B
Alle andere teams die in de overige klassen uitkomen (zowel jeugd als senioren).

Mochten er verder n.a.v. bovenstaande nog vragen zijn, dan kan er contact opgenomen worden via veenscheboysledenbeheer@gmail.com.

Walter van Bloemendaal

Share: