Informatie omtrent trainingen en inleveren kleding

  • 23 juni 2021
  • Walter van Bloemendaal
  • Jeugdteams
  • 1204 Views

De laatste Regio-cup wedstrijden worden a.s. zaterdag gespeeld en dan loopt het seizoen echt op zijn einde. Een aantal teams zullen nog even willen doortrainen en andere zullen wellicht gelijk stoppen. Om alles toch in goede banen te laten verlopen hebben wij hieronder een aantal data die belangrijk zijn m.b.t. het einde van het seizoen, start van het nieuwe seizoen en het inleveren van de kleding.

Laatste Training
Er kan getraind worden tot en met donderdag 8 juli. Hierna zal voor alle jeugdspelers, trainers en leiders een welverdiende zomerstop ingaan. Op 10 juli staat er nog wel een afsluitende activiteit voor de kleinere jeugd op het programma.

Inleveren kleding
Vanaf a.s. maandag 28 juni tot en met donderdag 1 juli, iedere dag tussen 18.30 en 20.00 uur, kan de kleding van het afgelopen seizoen worden ingeleverd. Er zijn veel teams waarbij de spelers de kleding thuis hebben. Wij willen verzoeken om de kleding zoveel als mogelijk per team in te leveren, omdat het anders voor degene die de kleding innemen erg onoverzichtelijk wordt. Alle jeugdteams leveren de kleding in, mits anders afgesproken. Aan het begin van het nieuwe seizoen zal elk team weer kleding krijgen.

Start nieuwe seizoen
Vanaf maandag 23 augustus kan er weer getraind worden, volgens het trainingsschema dat binnenkort bekend gemaakt zal worden. Alle teams zullen dan ook weer de beschikking hebben over hun eigen materiaal. Vanaf zaterdag 4 september zal seizoen 2021-2022 starten met bekerwedstrijden voor de junioren en de 1e fase, in het 4-fasenvoetbal, voor de pupillen.

Zijn er vragen over bovenstaande neem dan contact op met iemand van de jeugdcommissie.

Fijne zomervakantie toegewenst,
Jeugdcommissie s.v. Veensche Boys

Walter van Bloemendaal

Share: