IJsselmeervogels 023 over de knie bij Veensche Boys

• 8 februari 2022
  • 1556 Views

In voorbereiding op de competitiehervatting heeft Veensche Boys dinsdagavond 8 februari op eigen veld een overtuigende zege behaald op IJsselmeervogels 023. Het werd 3-1. In de eerste helft zette Yannick Bouw de Blauwe Helden op voorsprong na een lange rush van Julian Buitenhuis. De prachtige voorzet op maat werd prima verwerkt door Yannick: 1-0. Na rust zetten de Spakenburgers aanvankelijk meer druk maar in opnieuw een uitbraak van Julian Buitenhuis, kopte neefje Rody Buitenhuis op maat richting Yannick Bouw en die streepte zijn tweede treffer naar binnen. Niet veel later was het 3-0 dankzij een mooie voorzet van Jiri van Kasteel op Danny Brouwer. Die kopte aanvankelijk niet raak, maar met een beetje hulp van de keeper ging de bal alsnog over de doellijn. IJsselmeervogels deed middels een goal van Timo Kozjak nog een klein beetje terug. Eindstand 3-1. Foto’s Kees van den Heuvel