Hylwa BV sponsort nieuwe tenues Veensche Boys JO10-3

Veensche Boys JO10-3 heeft uit handen van Christiaan Bakker, van het constructiebedrijf Hylwa BV uit Putten nieuwe tenues gekregen. In de bestuurskamer werd het contract ondertekend door Jim van den Bosch en Christiaan. Als dank kreeg Christiaan een heerlijke fles wijn. Het team en de begeleiding zijn ontzettend blij met de nieuwe tenues en willen Christiaan en Hylwa BV dan ook hartelijk danken.

Constructiebedrijf Hylwa is een modern en dynamisch bedrijf, dat zich sinds 1963 heeft gespecialiseerd in machinebouw, staalconstructies en halffabrikaten in staal, roestvaststaal of aluminium. Ook voor vele voorkomende las-, reparatie- en onderhouds-werkzaamheden is de Hylwa uitstekend uitgerust.

Kenmerkend aan de werkwijze van de Hylwa is de flexibele en creatieve wijze hoe er op de wensen van de klant wordt ingespeeld. Onze medewerkers komen met verrassende technische oplossingen, die vervolgens in onze eigen werkplaats worden geproduceerd. Kom gerust eens langs of vul het formulier hieronder in voor meer informatie!

Walter van Bloemendaal

Share: