Hoevelaken sterkste in derby tegen JO10-2

• 4 maart 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • JO10
  • 246 Views

In een gelijk opgaande wedstrijd tussen Veensche Boys JO10-2 en Hoevelaken JO10-2, waarbij aan beide zijden prachtige doelpunten vielen, moest Veensche Boys uiteindelijk de overwinning aan Hoevelaken laten. De eindstand was 9-6 in het voordeel van Hoevelaken.

Tot aan het vierde kwart bleven beide teams in evenwicht, waarbij ze elkaar geen duimbreed toegaven. Beide ploegen lieten zien wat ze in huis hadden, met mooie acties en doelpunten.

Echter, in de laatste tien minuten van de wedstrijd wist Hoevelaken het verschil te maken. Met een sterke eindsprint slaagden ze erin om meerdere doelpunten te scoren en zo de overwinning veilig te stellen. Ondanks de nederlaag kunnen de jongens trots zijn op hun inzet en het vertoonde spel tijdens deze boeiende confrontatie.