Grote overwinning voor Veensche Boys in Nijkerk

• 11 oktober 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • JO10
  • 1190 Views

Na een nipt verlies vorige week tegen NSC, waren de mannen van de JO10-2 gebrand om de laatste wedstrijd van deze fase te winnen. De supporters werden getrakteerd op veel en ook een paar hele mooie doelpunten! De hele wedstrijd was Veensche Boys de betere ploeg. Ook niet gek, want de tegenstanders speelden nog niet lang met elkaar en waren nog een beetje zoekende. De meeste jongens van Veensche Boys spelen al jaren samen en weten elkaar wel te vinden ondertussen. Halverwege stond het 2-4 door goals van Lasse, Boaz (uit een corner van Jesse), Luuk (lobje) en Levi (na een voorzet van Dylan). Keeper Luca had nog een paar mooie reddingen en speelde vervolgens weer goed zijn teamgenoten aan voor de volgende aanval. Ook Oliver, Jesse en Dylan waren lekker bezig. Zij zorgen er wel voor dat er zo min mogelijk Spartanen in de buurt van de goal komen. Dat Veensche Boys ook van veraf kan scoren, was goed te zien in het derde kwart. Zowel Boaz (2x), Luuk (2x) en Dylan (2x) wisten het doel van grote afstand te vinden. 2-10. Luuk scoort meestal aan het eind van de wedstrijd nog wel een paar keer en zo ook vandaag, 3 keer belandde de bal achter de keeper van Sparta. Ook Levi en Lasse waren op dreef en scoorden beiden nog twee maal, wat de eindstand op 4-17 bracht. Met 4 gewonnen en 2 (net) verloren wedstrijden sluit Veensche Boys deze fase af. Normaal gesproken pak je dan even wat rust, maar omdat de jongens dat woord eigenlijk niet kennen, gaan ze nog even door.. Voor volgende week staat namelijk een oefenwedstrijd tegen Rood-Wit op het programma. Aanvang 10u in Nijkerkerveen.