Groot nieuws voor Veensche Boys fans! De Fanshop is nu open!

De spanning stijgt en de adrenaline begint te pompen, want het moment waar we allemaal op hebben gewacht, is eindelijk hier! Tromgeroffel, alsjeblieft! De Fanshop van Veensche Boys is officieel geopend en klaar om jullie harten te veroveren met leuke artikelen in het assortiment!

Ben je klaar om je clubliefde te laten zien als nooit tevoren? Wacht dan niet langer! Ren naar je computer, tablet, of smartphone (oké, misschien hoef je niet letterlijk te rennen, maar je begrijpt de opwinding!) en klik op die magische link (op het plaatje). Op computer en tablet te vinden aan de rechterkant van onze website genaamd Fanshop. Op een smartphone is het wat verder naar beneden scrollen totdat je de Fashop vanzelf tegenkom.

Wat kun je zoal verwachten in onze gloednieuwe Fanshop? Laten we een kijkje nemen!

Sweaters & Hoodies: Verwen jezelf met het ultieme comfort en laat de wereld zien dat je een trotse supporter bent van Veensche Boys, met onze stijlvolle sweaters en hoodies! Ideaal voor zowel op de tribune als op de bank thuis.

Bidons: Voor die intensieve trainingssessies en fanatieke wedstrijddagen, hebben we de perfecte metgezel voor je! Onze stevige bidons zorgen ervoor dat je altijd gehydrateerd blijft, terwijl je jezelf volledig inzet voor het team.

Dus waar wacht je nog op? Klik op die magische link en geef jezelf dat ultieme cadeau!

Walter van Bloemendaal

Share: