Gezocht: Hulp in de keuken op zaterdagochtend!

Eind mei, zal Teunie Veer die de afgelopen jaren met veel enthousiasme de ochtenddiensten draaiden in de keuken, afscheid nemen. Haar inzet en betrokkenheid hebben bijgedragen aan een gezellige en goed draaiende kantine-ervaring voor ons allemaal. Vanaf deze plek willen wij Teunie alvast hartelijk danken voor de hulp in de afgelopen jaren.

Om het werk van Teunie voort te zetten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste vervanger die haar taken wil overnemen op de zaterdagochtenden (van 08.00u tot 13.00u). Ben jij iemand die affiniteit heeft met het runnen van de keuken, gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan en graag een bijdrage wil leveren aan de gezelligheid in onze kantine? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren!

Voor meer informatie en om je interesse kenbaar te maken, kun je contact opnemen met onze kantinebeheerder Bertus Hartog. Bertus is bereikbaar via 06-51615734.

Wij kijken uit naar de reacties en hopen een geschikte opvolger te vinden. Laten we samen zorgen voor een vlotte overgang en voortzetting van de keukenactiviteiten.

Walter van Bloemendaal

Share: